Fysiotherapie Bergweg

Bergweg 243b Rotterdam
010 466 7952
Maandag - Zaterdag

Vacature Office assistant

 Administratief medewerker/praktijkondersteuner gezocht per 15 oktober 2023! 

 Wij zijn op zoek naar een collega die het een plezier vindt om dagelijks mensen in onze wachtkamer te ontvangen en te woord te staan. Feitelijk ben jij ons eerste aanspreekpunt en dus onze levende visitekaart voor iedereen die met onze praktijk contact opneemt.   

Jouw uitdaging is om iedereen in levende lijve, telefonisch en per email in alle vriendelijkheid en duidelijkheid te woord te staan en vragen van mensen op te helderen. Dit betekent dat jij secuur kan omgaan met het plannen van afspraken met cliënten en tegelijkertijd ook goed met onze 6 fysiotherapeuten communiceert datgene wat er ‘speelt’; agenda- en emailbeheer. Jouw primaire werkplek is achter de balie in de wachtkamer.  

Tegelijkertijd verwachten wij dat jij dagelijks de praktijk in de gaten houdt en allerlei huis-tuin-en-keuken-klusjes ‘tussendoor’ kan doen. Denk hierbij aan het doen van bestellingen van materialen, archief bijhouden, een schoonmaakveeg hier of daar, wasser/droger aanzetten en de tuin opleuken. 

Alles valt te leren als het aankomt op leren omgaan met digitale systemen die wij gebruiken. Als je al kan boekhouden dan is dit fantastisch. Anders zijn boekhoudkundige taken evengoed te leren in de loop der tijd.  

 

Omvang functie en minimale vereisten: 

  • 18-32uur per week; werkuren te verdelen over 4 a 5 dagen. 
  • Een normale werkdag is van 7:45am tot 14:00pm (eindtijd in overleg te bepalen) 
  • Werk- en scholingsniveau MBO3 + 
  • Nederlands/engels kunnen spreken  

 

Ben je geïnteresseerd om onderdeel van ons team uit te maken?  

Richt jouw motivatiebrief aan Carin en Kirsten en email deze tezamen met jouw CV naar  info@fysiotherapiebergweg.nl