Fysiotherapie Bergweg

Bergweg 243b Rotterdam
010 466 7952
Maandag - Zaterdag

Marloes Vreugdenhil

marloes

Psychosomatisch fysiotherapeut

Valpreventie

Dry needling

Sinds 2016 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut. In september 2020 ben ik gestart met de master Psychosomatische Fysiotherapie. Daar ben ik nog mee bezig.  

Het mooie aan het vak van (psychosomatische) fysiotherapeut is dat je mensen mag begeleiden om in balans te zijn en te blijven op mentaal en fysiek gebied. Vanuit de psychosomatiek kijk ik naar mensen als één geheel met daarbij alle mentale, lichamelijke en sociale aspecten. Elk mens is uniek en heeft verschillende behoeftes. Ik vind het belangrijk de behandeling te richten op positieve beweegervaringen en lichaamsbewustwording.  

Daarnaast ben ik ook ‘In Balans’ docent en richt mij op het begeleiden van ouderen voor valpreventie. Er wordt gekeken naar het valrisico en middels adviezen en oefeningen worden valongevallen voorkomen.  

Ik woon al mijn hele leven in Rotterdam en vindt het daarom ook leuk dat ik nu midden in de stad werk. Om zelf in balans te blijven ga ik geregeld een rondje hardlopen, wandelen of fietsen en vind ik het gezellig om samen met familie of vrienden te eten.  

Graag ga ik samen met u aan de slag om uw doelen te bereiken!